Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 12 mei 2011

Ik ben er weer!

Het was vandaag weer een heerlijke dag. Tot halverwege de middag zonnig en daarna wat bewolking. De temperatuur kwam uit op 27,4 graden en er stond weinig wind.

Ik ben er weer. Maandagochtend ben ik opgenomen in het ziekenhuis San Jaime. Na allerlei onderzoeken ondergaan te hebben ben ik dinsdagmiddag gekatheteriseerd, waarbij er 3 stents geplaatst zijn in 1 van mijn hartslagaders. Deze slagader was op 1 plek volkomen geblokkeerd en op 1 plek voor 75 procent. Na het plaatsen van de stents werd de onderkant van mijn hart weer voorzien van bloed en dus ook van zuurstof. Na een nacht op de intensive care te hebben doorgebracht bleken alle tests en onderzoeken zo positief, dat ik gisteren eind van de dag weer naar huis mocht. En ik voel me helemaal prima. Ik moet nog wel een maandje rustig aan doen en daarna kan ik er weer volop tegenaan.

Ik wil alle belangstellenden die gereageerd hebben via reacties op dit blog, of via e-mail, hartelijk danken voor hun positieve ondersteuning. Dat heeft ons goed gedaan.

5 opmerkingen:

 1. We kunnen weer reacties plaatsen op blogger.
  Aart wat een geluk en je vat het zo laconiek op. Zelf kreeg ik het gelijk aan mijn hart toen ik hoorde dat ik het aan mijn hart had. Beterschap gewenst, maar ik zou toch maar even rustig aan doen vooral als het erg warm is.
  Groet, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aart, mooi op tijd en fijn dat je weer de oude bent en natuurlijk nog veel beterschap,
  groetjes
  Henk en Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat ie weer thuis Fien! doe de groeten aan hem en laat ie et inderdaad een maandje rustig aan doen! groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent weer thuis, da´s fijn en nu maar genieten van de verplichte rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is allemaal goed verlopen en je bent niet hals over kop naar NL gevlogen zoals zovelen dat doen, hier op het eiland wonen er meer Duitsers dan ander nationaliteiten en die vinden het hier qua gezondheidzorg maar niets.Ikzelf heb hier een aantal jaren geleden in het ziekenhuis gelegen voor een operatie van een hernia en vond het prima. Kamer met uitzicht op het eiland Tenerife met de zonsopgang. Grandioos!

  BeantwoordenVerwijderen