Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 20 november 2011

Dineren en dansen

Hoewel er een flinke plons regen voorspeld was bleef het vandaag droog. Een straf windje en 19,8 graden maakten het toch een lekker dagje.

Fons en Plon passen samen met hun dochter Charlotte en schoonzoon Herman op het huis van Jaap en Alie, die een poosje naar Nederland zijn. Afgelopen vrijdag hebben we hen kennis laten maken met de paella van German y Sonia. Vanmiddag zijn we gaan dineren bij La Fuente in Barinas, waar we van een veel gangen diner hebben genoten. Aansluitend zijn we weer naar German y Sonia gegaan, waar een muziek en dansfeest werd (en op dit moment wordt) georganiseerd. Ik moest er even tussenuit om de hondjes eten te geven en uit te laten. Straks ga ik nog even kijken of Fien moegedanst is. De foto is van Charlotte met het jongste zoontje Francisco van German en Sonia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten