Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 1 november 2011

Pitufa, een parkiet die blaft

Het was vandaag weer volop zomer. Veel zon, weinig wind en 24,7 graden. Mooier hoeft het niet te worden.

Jij hebt toch parkieten? Mag ik een keer komen kijken, vroeg Karel zo'n slordige anderhalf jaar geleden. Eenmaal bij de volière vertelde Karel dat hij dacht aan de aanschaf van een parkiet. Hij en Rianne gaan nog wel eens op pad met de camper en dan is gezelschap van een dier wel leuk en een hond is toch wat lastiger. Ik vertelde Karel dat ik geen parkieten te koop had en verwees hem naar La Africana, een dierenzaak in Torrelano. Dus Karel en Rianne naar La Africana met de bedoeling een parkiet te gaan kopen. In plaats van voor een parkiet zijn ze echter gevallen voor een mini chiwawa, genaamd Pitufa. Veel leuker dan een parkiet, zei Karel en zo'n kleintje neem je ook makkelijk mee in de camper en desnoods in je binnenzak. En gelijk heeft hij. Vanochtend zijn we even bij Pitufa op visite geweest. En voor een parkiet is ze behoorlijk waaks. Ze komt je blaffend tegemoet.


3 opmerkingen:

 1. ...en ze weet al duidelijk wie de baas is....!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, wat een schatje! blijft die zo klein?? kan ook geen gelijkenis vinden met een parkiet, hahaha.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Aart en Fien,
  Wat een leuke foto's,zeggen de trotse ouders van Pitufa. Ja, je verhaal is helemaal waar. We zouden eventueel nog wel een parkiet willen, maar ruilen voor Pitufa, sorry dat zit er niet in. Pitufa was onze mooiste aanschaf in het laatse jaar. We vonden het een gezellig "koffieuurtje" en voor herhaling vatbaar. Tot ziens

  BeantwoordenVerwijderen