Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 14 november 2011

Taille

Een bewolkte dag werd het. Een beetje winderig en 19,2 graden.

Prima weer om in de tuin te werken. Maar dat had ik vandaag geen zin in. Of eigenlijk wel, maar wat wil het geval. Mijn broeken zitten een beetje aan de strakke kant. Of ze zijn gekrompen óf mijn taille is iets breder geworden. En ik vrees dat het laatste het geval is. De oorzaak is ongetwijfeld het feit dat we een half jaar geleden gestopt zijn met roken. Zonder dat we zijn gaan snoepen of meer zijn gaan eten, zijn we toch iets in de breedte gegroeid. Men zegt dat dat vanzelf weer gecorrigeerd wordt, maar daar ga ik niet op wachten. Wij dus vanochtend naar het winkelcentrum l´aljub in Elche en daar slaagden we beiden voor een paar nieuwe broeken. Als we toch weer afvallen hebben we nog prima broeken in de kast hangen, maar we gaan er niet meer voor beginnen met roken.2 opmerkingen:

  1. ...en dat is een fantastische gedachte...waar is het goed voor dat roken.....! Dan maar een maatje meer ! Je weet waar het van komt.... Hier hangen ook drie maten in de kast, zo heb je altijd iets om aan te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat en houden zo, ik weet hoe moeilijk het is (was)

    BeantwoordenVerwijderen