Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 5 november 2011

Tapas en flamenco

Vandaag was het bij ons een echte herfstdag. Zwaar bewolkt, veel wind en slechts 14,5 graden. We moeten heeeeel ver terug in de tijd van dit jaar om het zo koud te hebben gehad. Dus vandaag ging voor het eerst na de zomer de kachel aan.

4 november organiseren we een flamenco-show, zei Sonia een paar weken geleden. 2 of misschien 3 danseressen geven een originele Andalusische voorstelling, vervolgde ze. En of we al niet voldoende overtuigd waren voegde ze er nog aan toe dat er ook tapas verzorgd werden. Nou reserveer voor ons maar een tafeltje, was het antwoord. Gisteravond was het zover. De danseressen zouden om 10 uur optreden. Nou, dat zal wel een klein uurtje later worden, dacht ik. Dus we hadden tijd zat om van overheerlijke tapas te smullen samen met Hans en Nelly. Fien en Nelly verveelden zich geen moment voordat de voorstelling begon.

En inderdaad, zo kwart voor 11 was het eerste optreden. Het wachten werd zeer beloond, want de voorstelling van de 2 dames was geweldig.

1 opmerking:

  1. En aan de foto's te zien zat jij wel lekker vooraan Aart? genieten dus met z'n allen.

    BeantwoordenVerwijderen