Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 2 november 2011

Verwennerij

Een bewolkte dag is het vandaag geworden. Vanochtend liet de zon zich nog even zien, maar tegen de middag trok het dicht. Er stond weinig wind en de temperatuur bleef steken bij 20,3 graden.

Komen jullie deze keer bij ons? Dan doen we vooraf een etentje en daarna een potje Skip-Bo, vroegen Dina en Math. Regelmatig spelen we een spelletje Skip-Bo. Meestal op een woensdag. En deze keer dus bij Math en Dina, samen met Hans en Nelly. Vooraf werden we verwend met een heerlijk dinertje. Een prachtige salade en kip gestoofd in een kleurrijke groentenschotel. De naam van het gerecht ben ik vergeten, maar het smaakte er niet minder om. Als toetje ijs en koffie met cake. Daarna hebben we het met een volle maag gepresteerd om, in plaats van een siësta te houden, toch nog een paar spelletjes Skip-Bo te spelen. Ja ja, het is hard werken hier....1 opmerking:

  1. Dat ziet er prima uit!!!........Het eten, maar ook de foto’s.
    Groet, Wout

    BeantwoordenVerwijderen