Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 23 november 2011

Gestrande wolk

Er is vandaag veel regen gevallen, zo rond de 30 mm. Het bleef ook koud met slechts 12,7 graden. De verwachting is dat het vanaf morgen weer een stuk gaat opknappen.

Rond een uur of 3 vanmiddag werd het droog. Een aantal wolken was kennelijk uitgeput geraakt van hun zware taak om hun nattigheid op ons uit te storten. Her en der lag er namelijk een gestrande wolk op de grond. Zo ook op de 2e foto hieronder. De 1e foto laat het normale beeld zien. Zo´n wolk op de grond geeft wel een keer een leuk plaatje, maar ik zie toch liever een blauwe lucht.

1 opmerking:

  1. Ja het waren echt gestrande wolken en natuurlijk zijn we blij dat het misschien morgen droog is, maar eigenlijk wel heel blij voor de natuur met die plons regen, want die heeft wel behoefte aan een slokje. Zelf vond ik het ook wel verfrissend , maar baalde er wel van dat de marktkooplieden in de Nieves allemaal verstek hadden laten gaan: Geen enkele kraam!! Ook wel weer logisch, want ik geloof dat zij geen regenscherm boven hun kraam hebben...eigenlijk nooit op gelet, maar weer wijzer geworden: met heftige regen niet naar de markt, maar gelijk naar de Dialprix!

    BeantwoordenVerwijderen