Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 11 november 2011

Start Carnaval

Een briesje en een temperatuur van 24,1 zorgden ervoor dat het weer een prachtige zomerse dag werd met volop zon.

Wij hebben er nooit iets aan gedaan. Thomy en Jean-Philipe, van het B&B Finca El Romero, echter organiseerden vanochtend de start van het jaarlijkse carnaval. We waren ook uitgenodigd om om 11.11 uur de start mee te maken. Samen met Hans, Nelly, Math en Dina wilden we dit wel eens ervaren. Zonder ons de 1e keer al in een carnavalspak te steken hebben we om 11.11 uur vanochtend schoorvoetend de eerste schreden gezet op het carnavalsgebeuren. Na een leuk "Keuls" caranvalsfeestje hebben we een andere traditie voortgezet, namelijk paella eten bij German y Sonia. Al met al een leuke combinatie: carnaval in je T-shirt en lunchen met paella.


1 opmerking:

  1. Voor velen een leuke start van de carnavalgekte, heb er hier niets van gemerkt. Het was San Martin, de dag van het wijn proeven en kastanjes poffen.

    BeantwoordenVerwijderen