Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 9 april 2012

BBQ

Een prachtige zomerse dag is het geworden. Er stond weinig wind en de temperatuur klom naar een mooie 25,8 graden.

Zo langzamerhand begint de tijd er weer voor te komen. Dat hadden de jongens van El Romero ook goed gezien. In de zomertijd organiseren zij ieder jaar op de zondagen een barbecue middag. In mei gaat dat ook weer van start. En omdat het 2e paasdag is werd er vanmiddag een extra bbq gehouden. Met zijn achten hebben we daar met prachtig zomers weer van genoten. Dat gaan we van de zomer nog wel een paar keer herhalen.

2 opmerkingen:

  1. Steeds leuk met enkele Nederlanders onder mekaar te babbelen alhoewel ik ben maar een halve Nederlander. Hier op het eiland zijn veel meer Nederlandse residenten dan Vlaamse. Een "Comida" met Palmeros is ook plezant en dat is bijna altijd een geroosterd varken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit, hoewel ik zie nog niks te eten, maar dat zal wel goed gekomen zijn!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen