Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 4 april 2012

Hè hè, daar is de regen dan.

De voorspelde regen dreigde weer achterwege te blijven, zo leek het vandaag. Vanochtend kwam de zon met "goud in de mond" op en bij weinig wind en wisselende bewolking liep de temperatuur toch nog op naar 21,4 graden.

Vanmiddag hebben we "voorlopig" afscheid genomen van Henk en Jacqueline. Zij hebben lange tijd een zwembadonderhoudsbedrijf gerund en hebben nu de zaak overgedaan. Eind van de maand vertrekken zij uit Spanje om zich te vestigen op Bali, waar zij vorig jaar een prachtig huis gekocht hebben. Na het diner bij het afscheid kwam de regen met bakken uit de hemel. In korte tijd viel er ruim een centimeter water, wat symbool stond voor het afscheid van Henk en Jacqueline. We wensen hen een geweldige nieuwe toekomst toe. We blijven hen natuurlijk wel volgen op hun blog in onze zijkolom.

De voormalige jeu de boules baan, nu hondenspeelplaats, stond in korte tijd blank

3 opmerkingen:

 1. Jeetje, ik zag het nog op de NOS weerbericht! veel regen, over een paar weken zijn wij op Mallorca en hoop op goed weer, maar we zijn er vaker geweest in april en hebben ook daar regen en storm! meegemaakt. bij ons gaat het vanacht vriezen en de sla-en tomaten plantjes staan weer binnen. Maar eeeh.... na regen komt zonneschijn???? groet uit drenthe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker buitje voor het stof, maar vooral voor alles wat groeien moet.
  En jullie hebben in Spanje wel wat water nodig. Het schijnt dit jaar uitzonderlijk droog te zijn.
  Mooi de eerste foto van de zonsopkomst.
  Vanmorgen is het in Brabant kil en maar amper 7 graden. En of wij de zon nog te zien krijgen vandaag...? In het Noorden schijnt die wel. Dus afwachten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier op het eiland heb ik ook al (de laatste 20 jaar) veel vrienden weten komen en gaan. Wij vinden het hier nog steeds prima.
  @ regenboog : De regen bleef op zee ver aan de horizon, zoveel geluk als jullie hadden wij hier niet, ze voorspellen wel regen met de W-kend, we zullen zien ...

  BeantwoordenVerwijderen