Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 20 april 2012

Fien even naar NL

De dag begon wolkenloos. In de middag dreven er wat wolkenvelden binnen die de zonnige periodes afwisselden. Er bleef vandaag toch nog veel wind staan, maar met een temperatuurtje van 23,6 graden werd het toch lekker aangenaam.

Het was vroeg op vanochtend. Om kwart voor vijf ging de wekker. Bert en Ineke moesten om 8 uur vliegen en Fien om 10.15 uur. Voor het gemak is Fien alvast met Bert en Ineke meegereden naar het vliegveld. Ze moest dan wel wat langer op haar vlucht wachten, maar met haar iPad kon ze zich daar prima vermaken en.... ze zit ook nooit om een praatje verlegen. Dus kon ik om half 6 nog even terug naar bed.
Met een kwartier vertraging is ze naar Schiphol vertrokken met Transavia om daar ook met een kwartier vertraging weer veilig op de grond te landen. Dinsdag komt ze alweer terug. En oh ja, Bert  en Ineke zijn ook weer heelhuids thuis. En ik,.. ik zit hier met een biertje in de hand dit logje te maken.
Foto: Planespotters.net

5 opmerkingen:

 1. Het was een gezellige terugreis met Fien als buurvrouw. Laura en Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto heb je mooi bewerkt in Photoshop. Of niet soms.
  Dus jij zorgt nu voor de honden.
  Grtz
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola Albert, ik heb de foto "geleend" van planespotters.net. Dus ik heb er zelf niets aan gedaan.

   Verwijderen
 3. Ha! Aart, je bent soltero, ik ook op 't einde van de maand :-)
  Welk vliegveld is dit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola Wim, ik weet niet waar deze foto genomen is. Ik heb hem namelijk "geleend" van planespotters.net

   Verwijderen