Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 15 april 2012

Wisselvallig

Het weer blijft erg wisselvallig. Het ene moment schijnt de zon en het volgende moment dreigt er weer een regenwolk zijn lading los te laten. Met een straffe wind met flinke uitschieters werd het maximaal 18,2 graden.

Ondanks het weer kon een bezoekje aan de markt gewoon doorgaan. In Algueña had 70 procent van de marktkooplieden het aangedurfd om hun stalletjes te voorzien van hun koopwaar. Samen met Bert en Ineke, die 10 dagen in Spanje zijn, hebben we het bezoekersaantal positief beïnvloed. Na wat plastic tasjes te hebben laten vullen met kleding en groenten, sloten we af met een dinertje bij Finca El Romero.1 opmerking:

  1. Mooie weerfoto als eerste.
    En gezelllig zo inkopen doen. Dat zag er weer zonnig uit. Hier was het gisteren en vandaag koud en kil. Maar vorig jaar was het nu lekker weer en kregen we een koude en natte zomer, dus hoop nu maar op het omgedraaide scenario!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen