Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 12 april 2012

Jardinería

Een vrijwel geheel bewolkte dag werd het vandaag. Er stond weinig wind en de temperatuur stokte bijn 22,9 graden. Eind van de middag viel er nog zo´n halve centimeter regen.

Het begint zo langzamerhand weer tijd te worden om de planten die de winter niet overleefd hebben aan te vullen. Dus op naar het tuincentrum. Eén van de doelen was om wat meer cactussen te kopen. Die doen het vooral in de zon erg goed. Daarnaast is afgelopen winter een stel Spaanse margrieten bevroren. En dat zijn toch mooie planten die uitbundig bloeien. Dus hebben we er daarvan ook weer een aantal gekocht. Met nog wat ander bloeiend spul hadden we in no time weer een kofferbak vol en een portemonnee lichter. Maar de tuin en de potten fleuren er weer van op.
3 opmerkingen:

 1. Wow! wat heerlijk dat ik even bij jullie in de kofferbak mag kijken!! Er zit prachtig "spul" tussen, en natuurlijk cactussen in jullie klimaat. mooi hoor. Ik heb ook nog niks in de potten maar ga dat eind april doen en verheug me er op!
  De Agapanthus (mijn favoriet) moet het ook bij jullie toch super goed doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er gezellig en fleurig uit.
  Lekker de boel in de tuin weer opfrissen.
  Net als Diny wacht ik ook nog even met verder vernieuwen, want we krijgen nog geregeld nachtvorsten, zoals komende nacht.
  Mijn nieuwe viooltjes en narcisjes moeten het voorlopig opfleuren.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen ! Inmiddels hebben jullie de bloemetjes buiten gezet ?

  BeantwoordenVerwijderen