Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 3 april 2012

Stukje wandelen

De voorspelde regen is nog niet gevallen. Maar ik verwacht wel wat nattigheid. Misschien vanavond of in ieder geval morgen. Het werd afwisselend zonnig en een wolkje. Met weinig wind werd het toch nog 22,8 graden.

De bestrating van de weg bij ons omhoog gaat na een paar honderd meter over van verhard naar onverhard. Je komt dan in een uitgestrekt gebied waar je eindeloos kan wandelen (of met de quad rijden). Tientallen paden kruisen elkaar over tientallen kilometers. En je komt er bijna nooit iemand tegen. Behalve op zondagen. Dan zie je georganiseerde groepen bij ons voor de deur omhoog lopen en een paar uur later weer vermoeid naar beneden.
Tijdens een wandeling (niet op zondag...) van een paar uur maakte ik bijgaande fotootjes.

3 opmerkingen:

 1. Mooie foto's Aart, vooral de tweede doet lekker ruig aan. Echt op de campo ben jij dan.
  Grtz
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wonen jullie in een schitterende omgeving!
  Niet alleen ruig, zoals op foto 2 en 4, maar foto 3 vind ik ook prachtig.
  Zo vind ik Spanje mooi. Eigenlijk denk je bij het land alleen aan de stranden met bakkende mensen in de zon en dat is eigenlijk niet terecht.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen