Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 30 april 2012

De bende van Barbarroja

Het is nog wat onstabiel. Het weer bedoel ik dan. Het begon vandaag zonnig en in de loop van de middag kwam er weer bewolking aandrijven. De wind viel wel mee en het werd 21,4 graden.

Barbarroja heeft een flink aantal katten. Vele van hen wonen gewoon bij de mensen thuis. Maar er zijn ook 2 groepen, die doorgaans buiten wonen. 1 groep van een kat of 8 woont dicht bij de ingang van het dorp. De andere groep bestaande uit een stuk of 15 katten woont vlakbij de kerk. De mensen die rond de kerk wonen voorzien ze van eten en drinken. Ze zien er dan ook allemaal prima gezond uit. Naast de kerk is het restaurant van German y Sonia. Als we daar gaat eten treffen we groep van 15. Het zijn net een stelletje hangjongeren. En als je even blijft staan, dan komen ze naar je toe in de hoop iets lekkers te krijgen.


3 opmerkingen:

 1. Ik zou ze zo allemaal in huis nemen....! Wat een lieverds....!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er inderdaad allemaal goed uit.
  Leuk je vergelijking met hangjongeren, dus nu hebben we ook hangkatten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze buurvrouw, enfin zo'n kilometer verder kent er ook wat van. Haar poezen komen tot hier in de tuin op hagedissen jagen :)

  BeantwoordenVerwijderen