Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 1 mei 2012

La Casa Blanca

De dag verliep behoorlijk zonnig. In de loop van de middag kwam er af en toe een wolkje voor de zon. Bij een bries werd het 22,1 graden.

"Zou je ons wat wandelroutes willen laten zien", vroeg Hans van het onlangs geopende B&B La Casa Blanca bij ons in Barbarroja. "Gasten van ons vragen naar wandelingen en we hebben gehoord dat jij ervaring hebt met mooie wandelmogelijkheden", ging Hans verder.
Vanochtend heb ik Hans en zijn vrouw Lieve een aantal startpunten voor mooie wandelingen getoond. Lieve was telkens druk doende alle informatie op te schrijven, zoals: zorg voor stevige schoenen, neem een wandelstok mee als je langs de Rio Chícamo gaat wandelen, want je moet wel eens het riviertje oversteken en voor je evenwicht is dan een extra stok wel handig, zorg voor voldoende drinken onderweg, en dergelijke.
Vanmiddag hebben we bij Hans en Lieve nog wat nagepraat bij hun prachtige B&B. Voor de liefhebber van een heerlijk klimaat, mooie natuur, rust, gastvrijheid en een luxe onderkomen is La Casa Blanca zeker een aanrader. Kijk maar eens op hun website

4 opmerkingen:

 1. De foto's zien er goed uit, ik ga eens op hun site kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En als je boekt zal ik jullie gids zijn bij een mooie wandeling....

   Verwijderen
 2. Het is verbluffend en toch geen twijfel mogelijk.
  Wandelen helpt even goed bij verstopte slagaders als ballondilatatie met of zonder het plaatsen van een sten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal waar Wim. Is je opmerking toeval of heb je zo'n goed geheugen.....

   Verwijderen