Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 2 mei 2012

Hart APK

Een prachtige zonnige dag werd het. Een briesje en een max temperatuur van 22,3 graden maakten het weer een lekker dagje om veel buiten te zijn.

Over 6 dagen is het een jaar geleden dat ik met hartproblemen opgenomen ben in het ziekenhuis. Na het plaatsen van 3 stents was de reparatie weer klaar. Ik blijf echter wel onder controle van de cardioloog en vandaag moest ik na een half jaar weer bij hem terug. Alles bleek prima in orde te zijn en de volgende APK is weer over een half jaar.

6 opmerkingen:

 1. Ik wist natuurlijk niet dat je uitgerekend vandaag op controle moest Aart, dat zou mij helderziend maken ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wout en Judith2 mei 2012 om 23:05

  Fijn dat alles goed was! Geeft toch weer een lekker en goed gevoel!
  Kan je als wandelgids voor de B&B gaan werken om je conditie op peil te houden..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hieperdepiep!!! Lang zal hij leven!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal top! Toch fijn om je eigen goede gevoel bevestigd te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat stelt je weer helemaal gerust. De hartbewaking etc. kun je beter bij wegblijven weet ik ook uit ondervinding. Sta onder jaarlijkse controle wegens een hartspasme, waar niks aan te doen is behalve medicijnen en controles.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen