Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 11 mei 2012

Zomer

Vandaag werd het weer een zomerse dag. Een wolkenloze hemel, weinig wind en 29,2 graden maakten het er weer een feestje van.

Terwijl Fien vanochtend in Nieves boodschappen deed heb ik in de tuin gewerkt. De oude olijfboom heeft weer eens een kubieke meter water gekregen en diverse onkruid ligt nu op de hoop. Ik moet binnenkort het tuinafval nog een keer verbranden voordat het niet meer mag deze zomer.

Vanmiddag hebben we met Piet en Riet, de oppassers op het huis van Jaap en Alie, bij het restaurant La Cueva in El Partidor een uitgebreid menu del dia genoten. Piet had aan dit restaurant zulke goede herinneringen van vorig jaar, dat hij er nog een keer heen wilde. Lekker typisch Spaans volgens Piet. We waren er zelf alweer een hele tijd niet geweest en hadden er geen spijt van er vanmiddag weer gegeten te hebben. Eenvoudig, maar van goede kwaliteit en overvloedig. Op de terugweg hebben we Piet en Riet nog van een paar stukjes natuur laten genieten.


 vlnr Riet en Fien

2 opmerkingen:

 1. Judith en Wout11 mei 2012 om 22:43

  Een prachtig, ruig en dankzij jou voor ons nu ook een bekend plekje in de natuur daar bij jullie! Leuk om weer te zien...geeft ons weer het prettige en warme gevoel dat we hier nu missen.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een verschil met Nederland, want vandaag weliswaar 13 graden, maar een kille wind. Morgen, op moederdag moet het aardig worden, maar volgende week worden nog lagere temperaturen voorspeld.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen