Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 19 mei 2012

Familiebezoek

De dag begon met mist en dat komt bij ons niet vaak voor. Maar toen de zon eenmaal op was, was de mist snel verdwenen. Bij weinig wind werd het 29,6 graden.

Woensdag ging de telefoon. Schoonzus Astrid was aan de lijn. Of we vrijdag thuis waren, want ze was met haar vriend Arjan met de camper in Spanje, op weg naar de zoon van Arjan die in Salamanca Spaans studeert. En het was maar 400 kilometer omrijden om ons te kunnen bezoeken. Nou, natuurlijk zijn we dan thuis. Gisteren, eind van de middag arriveerden zij, met hond Bart, die ook op de campervakantie meeging. Hond Bart moest wel even wennen aan onze 4 honden (en andersom natuurlijk), maar wij sloten elkaar weer in de armen. We hadden elkaar immers al weer een jaar of 3 niet gezien. Het weerzien duurde eigenlijk veel te kort, want vanochtend zijn Astrid en Arjan, met hond Bart weer doorgereisd naar Salamanca. Wie weet komen ze volgende keer wat langer, want we zijn nog lang niet uitgepraat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten