Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 21 mei 2012

Wilde winde

Een wisselend bewolkte dag werd het vandaag. Afgelopen nacht en de hele dag trouwens, heeft het flink staan waaien. De verwachting is dat de wind nog een dag aanhoudt en dat het daarna weer zomer wordt. De temperatuur bleef steken bij een magere 22,9 graden.

Vooral in april en mei groeit en bloeit er een prachtige flora aan veldbloemen. De klaprozen lopen nu zo´n beetje op hun laatste benen en wat er nu uitbundig bloeit in velden, langs hekken en bermen is deze wilde winde. Met zijn zachte kleuren staat hij te wiegen in het zonnetje.

2 opmerkingen:

  1. Hij is schitterend, deze roze!!! wiegen in de zon..... wie wild dat niet..... gr.oet Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och ja, die moeten bij ons nog beginnen en dan zie je alleen maar witte. Gisteren spookte het in de avond met fiks onweer en regen vanuit het zuiden. Gelukkig is het nu nog rustig om half 10, dus zal wel meevallen. Het is al warm en de buien gaan geleidelijk ook verdwijnen, dus wie weet mooie Pinksterdagen!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen