Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 6 mei 2012

Bewolkte dag

Met 22,7 graden werd de zaterdag een lekkere dag, ondanks dat het vrij bewolkt was. Er stond echter bijna geen wind.
zaterdagochtend 7.45 uur
Vanochtend (zaterdag) wilden we nog een paar boodschapjes doen. Bij het vertrek bleek één van de 2 accu's van de grote Montero het begeven te hebben. Gelukkig konden we met de kleine Montero bij een garagebedrijf in Hondon de los Frailes een nieuwe zware accu scoren, zodat de grote nu weer wil starten. We hebben de grote morgen (zondag) namelijk nodig, omdat we met Hans en Nelly de bergen intrekken om bij een boerenhoeve een Spaans verrassingmenu willen gaan genieten.
zaterdagochtend 7.45 uur
Vanmiddag hebben we uitgebreid bijgepraat met Albert en Monique. Monique had een lekkere cake gebakken, die bij de koffie heerlijk smaakte. We hadden hen nog een aantal stekken van de gele hottentotvijg beloofd en Albert en ik hebben 2 bakken vol geknipt, zodat het pad langs het huis van Albert en Monique nu voorzien is van de paarse en de gele hottentotvijg.

Monique en hond Rakker zijn grote vrienden van elkaar. Hij was niet bij haar weg te slaan.

3 opmerkingen:

  1. Paella, een typisch Spaans gerecht maar dat is geen verassing ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto van Rakker. Een echte rakker dus!
    De eerste 2 foto's zijn prachtig met de fraaie wolkenlucht en de bergen.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen