Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 6 mei 2012

Restaurant El Palomaret

Het werd een zonnige dag. Vanochtend stond er echter een harde wind, die in de loop van de middag een stuk rustiger werd. De temperatuur bereikte een mooie 24,3 graden.

We willen jullie graag meenemen naar een soort boerenhoeve in de bergen achter Agost, zeiden Hans en Nelly. Je moet daar reserveren en je weet niet wat voor eten je krijgt. Ze hebben namelijk geen kaart en je eet wat de pot schaft. Maar wij hebben daar onlangs ons positief laten verrassen en willen het jullie ook laten meemaken, besloot Hans.
Wij dus vanmiddag naar Agost. Ongeveer 5 kilometer daarvandaan, via een smal weggetje kwamen we op een plek waar een vervallen soort hotelcomplex staat, de hacienda Palomaret. In een deel van het complex heeft men een typisch Spaans erg gezellig restaurant ingericht. Voor ons stond een 4 persoonstafel gereserveerd. Aan de overige lange tafels zaten grote groepen Spaanse families te genieten van een heerlijk diner.
Ook wij hebben genoten van voortreffelijk eten. 6 voorgerechten, 2 soepen, 4 verschillende soorten vlees, een toetje, koffie en de drankjes maakten het geheel compleet. Voor 16 euro per persoon hadden we onze buikjes heerlijk gevuld. Een echte aanrader voor als we weer gasten hebben. Een leuke tocht erheen en een verrassende typische Spaanse maaltijd.

 

2 opmerkingen:

  1. Ook leuk dat jullie elkaar daar op attent maken, zo super spaans en was vast gezellig met z'n vieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zal vast gezellig geweest zijn en nog een heerlijk maal erbij voor weinig geld.
    Wel leuk idee "eten wat de pot schaft" in een restaurant.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen