Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 15 mei 2012

Voor Henk en Jacqueline

Het werd vandaag wederom een zonovergoten dag. Een briesje en 27,6 graden.

Vandaag moesten we weer terug naar de computerzaak met de nieuwe laptop. Vorige week was de software er opnieuw opgezet en van het weekend crashte het e-mailprogramma Outlook. Dus wij vandaag weer terug naar Benijófar. Terwijl wij op een terras koffie dronken werd MS-office opnieuw geïnstalleerd. Na een uurtje was de klus weer gepiept. Speciaal voor Henk en Jacqueline, die vorige maand geëmigreerd zijn vanuit Benijófar naar Bali, hebben we een markant punt van hun vorige woonplaats op de kiek gezet. Zo is de overgang niet al te abrupt......

2 opmerkingen:

 1. Dat is vervelend als je nieuwe laptop al kuren heeft. In XP zat ik ook in Outlook, maar sinds mijn nieuwe computer vorig jaar met uiteraard Windows 7 zit ik in Live Mail, want dat heeft Outlook vervangen.
  Hier na een aardige start een dag met regen, hagel en onweer. Het is nu droog en schijnt het een paar dagen iets beter te worden. Maar lente ho maar!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom gebruiken ze niet G-mail? Ben je niet afhankelijk van Outlook, een typisch programma trouwens die PC bezitters gebruiken. Het is niet verplicht. Je weet dat wij MAC users zijn en die problemen hebben wij nooit.
  Het is al lekker zomers bij jullie. We willen in juni en juli gaan.
  De laatste log van ons zal jij als oud-inspecteur Politie vast leuk vinden. Bij ons genoeg blauw op straat.
  Groeten van ons

  BeantwoordenVerwijderen