Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 3 mei 2012

Innig samenzijn

Een pracht van een zonnige dag werd het vandaag. Weinig wind en een temperatuur van 25,4 graden maakten het een mooie zomerse dag.

Gisteren eind van de middag liep ik met de kruiwagen vol gereedschap over het pad van ons "tuinpark". Gelukkig zag ik het op tijd, want anders had ik een hagedissenhuwelijk vernield. Op het pad, in de zon zat een hagedissenpaar innig in elkaar gestrengeld. Vlug heb ik een fototoestel gehaald en kreeg net de kans om onderstaande foto te maken. Bij een poging een 2e foto te maken kwam ik te dichtbij en schoten beide hagedissen onder een plant. Ik hoop voor hen dat ze daarna een rustiger plekje uitgekozen hebben om de voorbereidingen voor het zorgen voor nageslacht voort te zetten.

2 opmerkingen:

  1. Het scheelt niet veel of ze maken met hun staarten een hartje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit zijn dus mooie momenten om te koesteren en op de plaat te zetten.
    Complimenten voor het lukken Aart. Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen