Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 12 mei 2012

cactus

Weer een geweldig mooie en zonnige dag werd het vandaag. Weinig wind en 33,4 graden maakten het dat de zon zoveel mogelijk vermeden werd.

We hebben diverse cactussen. Het is er bij ons dan ook een ideaal klimaat voor. De één na de ander toont zijn bloemenpracht. Vandaag kwam dit fraaie exemplaar in bloei. De bloem van deze cactus blijft een paar dagen mooi. Er zitten nog vele knoppen in de plant, dus voorlopig kunnen we ervan genieten.


 1 opmerking:

  1. Ik zag op het tv-weerbericht dat het op sommige plaatsen in Spanje wel 35 graden was. In Italië ook al warm, want de renners in de Giro hadden het vooral druk met drinken halen! En hier stoken we de kachel op en is het koud en kil.
    Maar een prachtige bloem in de cactus!!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen