Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 25 mei 2012

Nieuwe auto voor Hans en Nelly

Het weer is heerlijk stabiel, dus iedere dag nagenoeg hetzelfde. Als dat maanden aaneen zou aanhouden zou het ook vervelend worden, maar zo´n paar weken achter elkaar is lekker. Vandaag weer volop zon, een bries uit het zuiden en 29,7 graden.

Hans en Nelly verplaatsen zich al ruim 11 jaar in een Renault Kangoo. Met veel plezier overigens. Maar met nu bijna 3 ton op de teller begint het beestje af en toe wat kuren te vertonen. En zeker als je er een paar keer per jaar mee naar NL wilt reizen wordt het risico groter dat je een keer met panne strandt ergens in Frankrijk of zo.
Zij dus op zoek naar een nieuwe auto. Eerst ben ik met Hans op pad geweest om te bepalen welke het zou moeten worden. Nadat we de keus hadden laten vallen op een prachtige Ford Tourneo Connect, werd Nelly erbij gehaald om haar vrouwelijke goedkeuring te geven. En gelukkig deed zij dat. Komende woensdag kunnen ze de nieuwe auto ophalen. En, de oude Kangoo blijft ook. Handig voor in de buurt en voor transport van voor nieuwe auto´s onwaardige dingen......

2 opmerkingen:

  1. Kekke kar, ziet er goed uit. Veel plezier met de nieuwe coche!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een auto kun je niet missen. Ik heb net mijn oude Opel Astra weer als nieuw bij de garage opgehaald na de APK en grote beurt. Ze hadden hem zelfs door de wasstraat gehaald! Maar dat was ook wel nodig. Technisch gezien kan ie volgens de deskundigen nog wel even mee.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen