Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 20 mei 2012

"Sunday lunch"

Je kan merken dat er een lagedrukgebied bij ons in de buurt ligt. Het was wat winderig en wisselend bewolkt vandaag met een max. temperatuur van 22,8 graden. Morgen wordt er nog zo´n dag verwacht en daarna gaat het kwik weer richting de 30 graden.
De zonsondergang van gisteren

Zullen we zondag gaan barbecueën bij Finca El Romero, of gaan we van de "Sunday lunch" bij German y Sonia genieten, was de afweging voor vandaag. Er zijn lastiger keuzemomenten in het leven. Het werd de lunch op zondag bij German y Sonia. Samen met Math en Dina, en Piet en Riet hebben we ons heerlijk laten verwennen met een schotel met 3 soorten vlees, 6 soorten groenten, gekookte aardappelen, heerlijke jus en een lekker toetje. Het deed inderdaad een beetje Engels aan met een Spaans sausje overgoten, maar absuluut niet minder smakelijk. Dat gaan we vaker doen.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten