Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 27 mei 2012

Kersen

Ook vandaag werd het weer een prachtige zonnige dag. Met een windje en 27,9 graden werd het zo´n 6 graden "koeler" dan gisteren.

Het is weer kersentijd. Paco, een Spaanse vriend, heeft een flinke kersenboomgaard. Nou ja, eigenlijk is die boomgaard van zijn vrouw, want die is degene die hem verzorgt. En zij is ook degene die de kersen verkoopt in kistjes van 3 kilo voor 10 euro. De Spaanse kersen zijn wat minder donker van kleur dan de ons bekende Nederlandse, maar de smaak doet er zeker niet voor onder. Gisteren hebben we weer een kistje gekocht en we zitten nu te smullen. Misschien straks als toetje ijs met warme kersen en slagroom. Hmm, ik zal het Fien eens voorstellen......
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten