Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 7 mei 2012

Nieuwe buitenlamp

Een zonovergoten zomerdag werd het vandaag. Een briesje en 28,0 graden maakten het een feest om buiten te zijn.

Achter in de tuin aan weerszijden van het zwembad hebben we 2 buitenlampen. Dat staat 's-avonds leuk als we achter zitten. Anders kijk je in zo'n donker gat. Echter 2 keer is er bij een storm in de winter 1 van de 2 lampen omgewaaid. Telkens was het op dezelfde plek. Waarschijnlijk stond die lamp net iets te krap in zijn bouten, waardoor hij is gaan jutteren en op een gegeven moment bij de voet afgebroken.
Vorige week hebben we weer een nieuwe lamp gekocht. En om te voorkomen dat deze hetzelfde lot zou ondergaan, heb ik eerst het oude betonblok gesloopt en vervolgens de nieuwe bevestigingsbouten opnieuw in beton gestort. De nieuwe lamp staat nu niet meer getordeerd. Hopelijk blijft hij bij een volgende winterstorm nu wel overeind. In ieder geval hebben we nu weer leuke verlichting achter het zwembad.3 opmerkingen:

 1. Jij zit ook niet stil. Ik ken dat, er is altijd wel wat te doen in de tuin ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer lekker bezig geweest.
  Een leuke lamp. In een donker gat zitten kijken hou ik ook niet van, dus heb in mijn kleine tuintje altijd de lamp bij de schuur aan als het donker is.
  Groetjes uit bewolkt Tilburg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, zeg. Wij hebben vorig jaar onze tuin helemaal opnieuw aan laten leggen. We besloten daarvoor al dat we een lichtplan aan zouden laten leggen, zodat we onze tuinverlichting netjes konden aansluiten. Ben helemaal blij met het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen