Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 1 april 2012

Mooie tuin

Met 25,9 graden werd het de warmste dag tot nu toe dit jaar. Tot aan de 2e helft van de middag scheen de zon uitbundig, om daarna plaats te maken voor wat sluierbewolking.

Vanochtend zijn we een bakkie koffie gaan drinken bij Cor en Jannie. Ieder keer als we bij hen komen overvalt je de schoonheid van hun tuin. Mooi aangelegd met mooie bomen, struiken en planten en....bijna altijd onkruidvrij. Hier een kleine impressie van een deel.


5 opmerkingen:

 1. Prachtige tuinfoto's en het ziet er zo mooi en netjes uit! Ik zie ook een vijver met koykarpers, gaat dat goed in zo'n warme streek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Koi´s houden goed Diny, maar vraagt wel extra veel aandacht in de zomer ivm algvorming.

   Verwijderen
 2. WAT EEN OERWOUD!
  Je kan de koi's nog goed zien, maar het is nog vroeg in het jaar. Koi's houden in Spanje gaat uitstekend, juist omdat het in de winter warmer is groeien ze stukken beter dan hier in Holland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tuin en ook een mooie vijver met grote vissen. Daar kun je wel een uurtje doorbrengen in je luie stoel!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wacht tot die washintonias nog wat groeien en bloem krijgen, miljoenen bolletjes op de grond, ik heb er hier ook een twintigtal staan in de tuin.

  BeantwoordenVerwijderen