Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 30 november 2012

Bedroefd

Het werd vandaag een overwegend zonnige dag met een windje en 12,9 graden.

Wij zijn bedroefd. Vanochtend hebben we onze hond Jerry moeten laten inslapen. Laatst meldde ik al dat hij waarschijnlijk het syndroom van Cushing had. Laboratoriumonderzoek wees uit dat dat inderdaad zo was. De tumor in zijn hoofdje groeide echter sneller dan verwacht, waardoor hij ook ernstige evenwichtsstoornissen kreeg en af en toe helemaal de weg kwijt was. Nader onderzoek leerde vanochtend dat Jerry terminaal ziek was. Met pijn in ons hart hebben we in overleg met de dierenarts besloten hem te laten inslapen.
Uiteraard hebben we Jerry mee naar huis genomen en hij heeft nu een graf naast de kat Tommy onder de oude vijgenboom. Jerry mocht helaas net geen 9 jaar worden. We zullen hem missen..........

5 opmerkingen:

 1. Aart en Fien wij weten hoe het is om je maatje ,je vriendje je knuffel je alles moet laten inslapen het is gewoon vreselijk maar misschien een kleine troost voor de kleine lieve JERRY het beste hem is veel pijn bespaard gebleven.Wij leven met jullie mee en denken aan jullie.Wij wensen jullie heeeeeeel veeeeeeel sterkte toe dikke kus en een knuffel van MADIBO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och wat triest.......die zul je erg missen! Sterkte! groet, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jee! Als we naar onze hondjes kijken – die al behoorlijk op leeftijd zijn - naast ons op de bank, dan denken we met angst en beven aan dat moment. We wensen jullie sterkte want je gaat veel van die diertjes houden en je mist ze als ze er niet meer zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vinden wij allebei heel erg voor jullie. Gecondoleerd met Jerry. Wij wensen jou en Fien sterkte met het verwerken van dit verlies.
  Saludos de Albert y Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Besitos de ÁNIMO.
  Se quiere mucho a nuestras mascotas.Son un amigo sin maldad.
  Espero que juegue feliz en el cielo de los perritos.
  Un abrazo para los dos

  BeantwoordenVerwijderen