Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 20 november 2012

Mispelbloesem

Het leek vandaag wel zomer. De zon scheen uitbundig en er stond weinig wind. De temperatuur kwam in de schaduw tot 21,5 graden. In de zon voelde het natuurlijk een heel stuk warmer aan.

Aangezien er een paar droge dagen verwacht wordt, was het vandaag een mooie gelegenheid om het welig tierende onkruid met herbicide te gaan bestrijden. Met de sproeitank op mijn rug ben ik de tuin te lijf gegaan. In totaal heb ik zo'n 30 liter water vermengd met het gif leeggespoten.

De bloesem van de mispelbomen is al weer bijna uitgebloeid. De indringende geur van de bloesem trekt hordes bijen aan. Met hun achterpootjes vol met nectar vertrekken ze weer naar hun korf om even later weer leeg terug te komen. Klaar voor de volgende lading....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten