Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 27 november 2012

Dauw

Het werd vandaag een stuk frisser vergeleken met de afgelopen periode. Zo werd het gisteren nog 22,4 graden. Vandaag kwam de temperatuur niet hoger dan 13,7 met veel wind. Een stuk minder aantrekkelijk om in de tuin te gaan werken. Dat heb ik dan ook niet gedaan. In plaats daarvan heb ik het huis flink gesopt, want morgen komt Fien weer thuis vanuit NL en dan moet het er wel lekker fris uitzien.....

De dauw doet in deze periode van het jaar van zich spreken. De agaves en cactusvijgen tooien zich regelmatig met een laag dauwdruppels. Het zonnetje doet ze echter binnen de korte keren weer verdampen.

1 opmerking:

  1. Ha ha! Soppen doe ik niet in dit geval maar stofzuigen wel als ze terugkomt. En, euh ... in de keuken heb ik ook een paar uurtjes werk.

    BeantwoordenVerwijderen