Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 14 november 2012

Workshops

Een onverwacht mooie dag werd het vandaag. Weinig wind, geen regen, veel zon en een temperatuur die vanmiddag opliep naar 22,6 graden.

Flip en Klaasje runnen een prachtige B&B Cueva la Solana in La Canalosa. Daarnaast organiseren zij regelmatig leuke activiteiten, zoals Hollandse snacks op zondagmiddag, een regelmatig terugkerende high tea party en zoals vandaag een demonstratie van allerlei workshops. Fien heeft daar samen met een stel vriendinnen genoten van allerlei activiteiten zoals voorproefjes voor Reiki, massage, Yoga, schilderen, poppen maken e.d.
Met dit prachtige weer werd het een hele leuke dag met een hapje en een drankje en ideeën voor een paar vervolg workshops......
 Natuurlijk was er een en ander te koop
 Demo Reiki
 Lachen met Marietje na de Yoga oefening
 Poppen maken

1 opmerking:

  1. zo te horen en te zien, een leuke middag! Heeft Fien al een keuzen gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen