Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 2 november 2012

Tostado met olijfolie en kaas

Een prachtige warme herfstdag werd het. Er stond heel weinig wind en de temperatuur bereikte een mooie 23,3 graden bij een lekker zonnetje. Het koelde afgelopen nacht af naar slechts 11,2 graden.

Nadat we gisteren tevergeefs getracht hebben bloed af te laten nemen voor mijn aanstaande controlebezoek aan de cardioloog, hebben we vandaag een nieuwe poging gedaan. Gisteren bleek het namelijk een nationale feestdag te zijn in Spanje en dat waren wij even vergeten. Om net na 9 uur vanochtend  meldden we ons bij de receptie van het ziekenhuis San Jaime in Torrevieja. 10 minuutjes later had de vriendelijke bloedafneemverpleegster voldoende bloed van mij afgetapt om een goede analyse te kunnen doen.
Omdat je voor het bloed prikken niets mag eten of drinken, is het voor ons altijd een feestje om daarna in het restaurant van het ziekenhuis een heerlijke warme verse tostado met olijfolie en kaas op te smikkelen en die weg te spoelen met een flinke kop koffie.
De zon filterde zich eind van de dag mooi onder door de sluierbewolking.
Het zwembadwater is nog slechts 15 graden, dus zwemmen is er niet meer bij

3 opmerkingen:

 1. Ik herken dit want 4x per jaar moet ik ook bloed laten afnemen in het ziekenhuis.
  Na afloop gaat er een saucijcebroodje goed in in het restaurant.
  Grtz Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Preciosa,preciosa...
  Ja,ja,ja...Hoy no pude salir a cazar...
  Besitos para los dos

  BeantwoordenVerwijderen