Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 9 november 2012

Groen

De afgelopen dagen hebben we de zon niet gezien. Ook vandaag weer niet. En dat is toch wel een beetje uitzonderlijk. Natuurlijk is het bij ons ook wel eens slecht weer, maar 3 dagen de zon niet zien, gebeurt maar zelden.
Maar we moeten het ermee doen. Het bleef vandaag tot de avond wel droog en wind was er niet of nauwelijks. Het werd 16,5 graden.

De regen die we de laatste paar weken gehad hebben, heeft alles wat in de aarde groeit wakker gemaakt. Vele boomgaarden zijn getooid met een groen tapijt met leuke witte bloempjes. Ik hoop dat de boertjes nog even wachten met ploegen. Dan kunnen we binnenkort nog wat mooie foto's maken, maar dan hopelijk met een zonnetje erbij...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten