Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 16 november 2012

Hussemus

Het werd een bewolkte dag. Bijna geen wind en een temperatuur die niet verder kwam dan 17,6 graden.

Bijna iedere dag overlegt Fien met mij wat we de avond zullen eten. En meestal komen we tot een interessant besluit of we gaan buiten de deur een hapje eten.
Maar als we dan geen zin hebben weg te gaan en het niet meer weten valt regelmatig de kreet: zal ik dan een "hussemus" maken en mijn antwoord is dan altijd een volmondig JA. Fien fabriceert dan een verrassende pasta maaltijd. En dat gaat er bij mij altijd prima in...
 

2 opmerkingen:

 1. Dat zier er niet verkeerd uit. Wordt het recept van deze hussemus ook wereldkundig gemaakt?

  Groet,
  Jan en Edit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit. Maar ik denk dat dit geen vast recept heeft. Gewoon wat je nog in de koelkast hebt. Vandaag heb ik ook een rommelpotje gemaakt van wat wokgroenten uit de vriezer en beleg wat op moest. Blikje kidneybonen erbij en geraspte kaas er over en smullen. En snel klaar!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen