Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 16 april 2011

Aart-Jan zijn 1e trip naar Spanje

Het was vandaag een bewolkte dag. Een beetje windering bij slechts 20 graden.

Hij is nog net geen 4 maanden en heeft vandaag zijn eerste buitenlandse reis gemaakt. Samen met zijn mama Ingrid en papa Kees is kleinzoon Aart-Jan vanochtend opgewekt met Transavia vanuit Nederland op Spaanse bodem aangekomen. Na kennis gemaakt te hebben met de hondjes, een hapje eten, een schone luier en een tukje, heeft hij ons begeleid naar restaurant La Fuente in Barinas, waar we vanmiddag ons culinair hebben laten verwennen. Na een paar uur was Aart-Jan het zat en maakte kenbaar dat ook hij wel weer behoefte had aan zijn volgende maaltijd.

6 opmerkingen:

 1. Vier maanden ? Jemig, die jongen kan al bijna naar de kapper !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. La vida en Barbarroja zal nooit meer hetzelfde zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knapperdje en wat een kop met haar.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke foto's en de trotsheid van de ouders straalt er vanaf, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg nu eerlijk Aart: Dit is toch je rijkste bezit? Ik neem aan dat je regelmatig skypt met je dochter en kleinzoon. Schitterend mannetje. Deze leeftijd is voor ons al heeeel lang geleden. Volgende week zien we die van ons. Hier in Holland in Oisterwijk op het Brabantse land waar Viggo woont.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach, wat een moppie!
  Dat was vast genieten geblazen met elkaar!!!

  Groetjes uit Sneek

  BeantwoordenVerwijderen