Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 15 april 2011

Lekker hapje

Na een zonnige start werd het vandaag een bewolkte dag. Er stond nagenoeg geen wind en het werd "slechts" 21,5 graden.

Met het mooie weer zijn alle vogels in de volière druk met nestelen. De kanarie mannetjes maken af en toe een beetje ruzie om de mooiste poppen. Een koppeltje kanaries is het gelukkige ouderpaar van 1 jonkie. Om de beurt brengen ma en pa aan de lopende band voedsel naar de kleine, die het gulzig tot zich neemt. Als dat zo doorgaat wordt het een kanarie met obesitas. Op de 2e foto is goed te zien hoe het "papje" in de bek van de kleine gedeponeerd wordt. Enig kind zijn kan zijn voordelen hebben.1 opmerking:

  1. Wij hebben genoten van deze foto's die een nieuw leven inluiden voor die beestjes. Zo zie je maar weer, een moederhart een gouden hart. Zal je vast ook zien bij je dochter die met de kleine komt. Geeft ze nog borstvoeding of gewoon een potje.

    BeantwoordenVerwijderen