Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 24 april 2011

Pasen

Terwijl Nederland haar warmste 1e Paasdag sinds ruim 100 jaar beleefde, moesten wij het in Spanje doen met een bewolkte dag met slechts 21,4 graden.

De bedoeling was dat we met een stel vrienden bij ons het Paasdiner buiten onder de pergola zouden gaan nuttigen. Het weer dacht daar echter anders over. Het had natuurlijk wel gekund, maar dan met jassen aan en koude schotels. Als alternatief hebben we met ons tienen in de buitenkeuken een aperitiefje genuttigd en zijn daarna het diner gaan genieten binnen in de keuken. Gelukkig hebben wij een grote keuken zodat alle 10 met gemak een plekje vond. Fien had de afgelopen 2,5 dag zich uitgesloofd met het bereiden van een perfecte Indische rijsttafel. Na een geslaagde middag ging iedereen tegen de avond met een goed gevulde maag tevreden huiswaarts. De hondjes hebben daarna ook nog wat kunnen smikkelen van een beetje overgebleven rijst. Volgende keer doen we het weer buiten. Desnoods verplaatsen we Pasen ervoor.


2 opmerkingen:

 1. Dat moet een gezellige boel zijn geweest gister! Het ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Theo van der Veek25 april 2011 om 20:13

  Hola Aart en Fien,

  El tiempo en Hollanda esta muy bien. Ongelooflijk wat een fantastisch weer wij hebben gehad dit Paasweekend. Volgen mij hebben wij dit meegenomen in de koffers uit Spanje. Afgelopen week geteerd op de Spaanse fiets kilometers en in voorbereiding op de Franse Alpen 216 kilometer gefietst. Vandaag alle kids op bezoek gehad en dat was ook weer gezellig. Zo te zien is het etentje en de uren die Fien hier ingestoken heeft ook geslaagd.
  Groetjes uit een zonnig en warm Lisse
  Annette en Theo

  BeantwoordenVerwijderen