Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 19 april 2011

Geen jeu de boules

Het werd vandaag een bewolkte dag. Het was nagenoeg windstil en het werd slechts 17,1 graden. Erg koud voor de tijd van het jaar.

In een stuk tuin naast het zwembad ligt bij ons een jeu de boulesbaan. Die baan lag er al toen we 4 jaar geleden ons huis kochten. Leuk dachten wij, dan kunnen we met visite of gasten een actief spelletje doen. Wij dus 2 tassen met jeu de boulesballen gekocht en bij de eerste de beste gelegenheid wilden we wel een potje spelen. We hadden echter buiten de honden gerekend. Telkens wanneer we het houten balletje waarop gemikt moet worden gooiden, renden er een paar honden op af. Degene die het balletje te pakken kreeg ging ermee vandoor. Na een paar keer geprobeerd te hebben de honden zover te krijgen dat ze van dat balletje af moesten blijven, hebben we de moed maar opgegeven. Nu doet de jeu de boulesbaan dienst als speelplaats voor de honden, die het leuk vinden er kuilen in te graven.

2 opmerkingen:

  1. wat een lekkere kleinzoon om te zien, met zonnebril al een hele kanjer.Oma heeft het eerste wasje erop zitten! Wat fijn dat jullie er zo van hebben genoten.Veel liefs van Marja, en een dikke kus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto. De eigenwijsheid straalt er weer vanaf.
    En tja, dat jeu de boules zal het nooit gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen