Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 22 april 2011

Weerdip

Het werd vandaag toch nog een overwegend zonnige dag. Weinig wind en de temperatuur kwam uit op 23,9 graden. Best aardig weer. Afgelopen nacht is er nog een flinke plons regen gevallen met een paar onweersklappen, dus de tuin staat te juichen. In tegenstelling tot Nederland waar zomerse waarden gehaald worden, blijft bij ons in de buurt een lagedrukgebied hangen. We gunnen iedereen rond de Noordzee het mooie weer van harte. Wij halen het binnenkort wel weer in.

Om de boel wat op te vrolijken een paar foto's van de in volle bloei staande hottentotvijg. De paars/roze en de gele.

3 opmerkingen:

 1. Ja... Pak die regen nog maar even mee. Voordat je het weet heb je weer een hittegolf te pakken van een maandje of vijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Aart als het weer opgeknapt is en daar twijfelen we niet aan, mei en juni is gewoon mooi, dan gaan we weer de richting van Andalucia op. Voor je tuin is de regen wel weer nodig. Scheelt je sproeien.
  Fijne Paasdag, want die tweede kennen ze niet in Spanje. Is weer typisch iets Nederlands.
  Saludos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héééééé, die bloemen heb ik ok gezien en op de kiek gezet maar ik weet de naam niet maar dat is nu opgelost! HOTTENTOTVIJG, wat een naam..... gaan ze alleen bij zon open? wel mooi hoor. groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen