Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 4 april 2011

Planten water geven

Vandaag was het weer een heerlijke zonnige dag. Een beetje wind en de temperatuur liep op tot 26,3 graden.

Vanochtend heb ik het huis van vrienden, die tijdelijk in NL zijn, weer aan een grondige inspectiebeurt onderworpen. Het heeft al weer een tijdje niet geregend, dus hun dripsysteem heeft weer een hoeveelheid water door de slangen voelen stromen. De jonge cipressen rond hun zwembad zijn nog niet aangesloten op het dripsysteem. Die hebben dan ook met de hand het nodige vocht toegediend gekregen. Morgen zal ik ons eigen dripsysteem ook maar weer eens flink doorspoelen, want de grond wordt alweer behoorlijk droog en regen wordt er voorlopig niet verwacht.

2 opmerkingen:

  1. Ook hier aan de Costa del Sol was het een mooie dag. Regen wordt voor de komende tijd ook hier niet voorspeld. We zitten dus goed. Saludos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een weelde zeg. Zonnetje erbij. Feestje...

    BeantwoordenVerwijderen