Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 3 april 2011

Bali, Australië en Thailand

Vandaag werd het een bewolkte dag. Weinig wind met 26,6 graden. Eigenlijk heerlijk weer.

Niet dat wij er ooit geweest zijn, maar Bali, Australië en Thailand stond vandaag op het programma en menu. Theo en Annette passen op het huis en de dieren van Jaap en Alie, die 2 weken naar NL zijn. Henk en Jacqueline zijn gemeenschappelijke vrienden en wonen in Benijófar en runnen daar een zwembadonderhoudsbedrijf. Vanmiddag hebben we gezamenlijk gedineerd bij het Thaise restaurant in Quesada. Henk en Jacqueline hebben onlangs een huis gekocht op Bali, waar zij in de nabije toekomst voor vast willen gaan wonen en Theo en Annette zijn pas terug van een rondreis door Australië. We zijn vanmiddag dus veel te weten gekomen over deze unieke bestemmingen. Na onze buikjes rond gegeten te hebben, werden we nog getrakteerd op de vakantiefilm over Australië en de foto's van prachtig Bali. Onze inbreng beperkte zich vandaag tot de belevenissen rond Barbarroja......

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk en zen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je maar gelukkig bent in Barbarroja met z'n tweetjes. Dat hebben wij in Los Boliches-Fuengirola.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je maar, het "internet" ;-) heeft geen grenzen.
  Die Nederlanders zitten ook overal, hoor ik hier dikwijls zeggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annette en Theo13 april 2011 om 19:12

  Hoi Fien en Aart,
  Wat een gezellige weken hebben wij gehad in Hondon de las Nieves.Heerlijk genoten van al wat het Spaanse leven te bieden heeft.Het biljarten op maandag en donderdag was bijzonder gezellig. Eten bij Casa Antonio en de Thai om even heerlijk bij te praten. Aart de fiets kwam goed van pas om deze extra kilo,s er weer af te trainen. Groetjes aan iedereen.
  Annette en Theo

  BeantwoordenVerwijderen