Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 20 april 2011

Jaarlijkse vaccinatie

Het werd vandaag een zonnige dag. Het werd 21,5 graden bij een lichte wind.

Jaarlijks worden onze honden ingeënt tegen rabiës en andere enge hondenziektes. Wij hebben 4 honden en om daarmee met z'n allen 25 kilometer naar de dierenarts in Aspe te rijden is een hele toer. Bij 3 honden of meer komt onze dierenarts echter op huisbezoek om daar de vaccinaties de geven. Dat is toch een mooie service, niet? En omdat ze toch in de buurt is neemt ze de 2 honden van Hans en Nelly ook meteen onder handen. Vanochtend was het zover. Alle zes zijn ze weer beschermd voor een jaar.

4 opmerkingen:

 1. 21,5 graden?
  Dan hadden wij het in Nederland toch warmer vandaag. Ik heb 24 graden op de thermometer zien staan! hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ook een mooie gelegenheid voor de griepprik...hahaha......ze was er toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, Daphne heeft gelijk het is hier warmer dan in Spanje. Maar voor mij geen Hihihihi maar Bahbahbah! Want als je op zoek bent naar Hollands weer is dit een grote tegenvaller.
  Groet, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De honden vinden het meestal niet leuk, maar zijn gelukkig de naalden al weer snel vergeten ! Zo gaat het tenminste met onze twee honden. Bloed afnemen voor de jaarlijkse leishmaniosis test daar zijn ze al aan gewend, maar net als bij mensen vinden ze het eigenlijk eng. Voor ons, de baasjes, is het de zaak om ze gerust te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen