Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 26 april 2012

Achterstallig onderhoud

Weer een schitterende zonnige dag, met af en toe een wolkenveldje werd het vandaag. Er stond weinig wind en de temperatuur kwam uit op 27,2 graden.



Her en der en af en toe kom je zoiets tegen. Tenzij je natuurlijk naar een (auto)sloperij zou gaan. In het veld trof ik deze oude, zo goed als vergane boerenkar. Net zoals ik dat met ruïnes heb, bekruipt mij dan de gedachte wat er allemaal gebeurt zou kunnen zijn in het verleden met zo´n kar. Hoeveel oogsten zijn hiermee binnengehaald. Waren dat druiven of amandelen of misschien ook wel olijven. Ooit het trotse transportmiddel van een boer en nu verlaten op een hoekje van een wijngaard, hooguit nog dienstdoend als een markering in het landschap.



 

2 opmerkingen:

  1. Hoi Aart, zo slecht is tie toch niet?
    Er zit nog gewoon lucht in die band, dus dat kan nog best.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is wel fotogeniek met het landbouwgebied en de bergen op de achtergrond.

    BeantwoordenVerwijderen