Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 27 oktober 2012

Blokje om

Een beetje wisselvallig weer voor Spaanse begrippen. Vanochtend heel vroeg een paar spatten regen. Daarna afwisselend wat wolken en dan weer zon en een wind die in de middag vlagerig werd met een paar flinke uithalen. Het werd 22,1 graden.

We moeten toch nog even langs de piensos in Nieves. Zullen we aansluitend een ritje maken via La Romana, Algueña en dan door naar Fortuna, was het voorstel vanochtend. In Fortuna is een restaurant El Paraiso, waar ze geweldig lekkere schnitzels moeten voorschotelen. En misschien komen we onderweg nog mooie plekjes tegen om wat foto's te maken. Zo gezegd zo gedaan. We hebben een leuk flink "blokje om" gemaakt, hebben nauwelijks fotogenieke plekjes gezien, maar hebben wel een geweldig lekker etentje genuttigd bij El Paraiso.

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit en als het ook nog gesmaakt heeft, is het een lekker blokje om!.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen