Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 12 oktober 2012

Weggeslagen

Het was half bewolkt vandaag. Eind van de middag viel er een klein buitje regen en zakte de temperatuur snel van 29,2 graden naar amper 20.

We hebben onze wandelschoenen meegenomen, zeiden Ellen en Cock, die een ruime week in Spanje zijn. We zouden het leuk vinden als je met ons ook een wandeling zou willen maken. Nou daar ben ik meestal wel voor in. Vanochtend zijn we een stuk gaan wandelen langs de Río Chícamo. Het bleek dat er flinke schade aan de oever van het riviertje was toegebracht door de zware regenval van 2 weken geleden. Diepe gaten in het pad en hele stukken riet en bamboe weggesleurd door de kolkende regenmassa. Op sommige plekken heeft de Río zelfs zijn loop een stukje veranderd. Maar het blijft de moeite waard om er te wandelen. 
 Metersdiepe geulen in het pad
Het is vandaag een nationale feestdag. Iedereen is vrij, dus je treft dan ook andere wandelaars

1 opmerking:

  1. Ja, Wandelschoenen met goede grip zijn belangrijk om zo'n tochten te maken.

    BeantwoordenVerwijderen