Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 14 oktober 2012

Schaapjes

Het grootste deel van de dag was het deels bewolkt. Aan het eind van de middag werd het weer helder blauw. Er stond weinig wind en de temperatuur kwam uit op 25,2 graden. Prima weertje voor half oktober.

Toen we vanochtend op de koffie gingen bij Ellen en Cock, had hun buurman net zijn kudde schapen buiten lopen aan de overkant van de weg. Om er voor te zorgen dat ze niet de weg op zouden lopen, riep de buurman vanaf een flinke afstand iets naar zijn hond, waarna de hond één keer een zig-zag beweging maakte, waardoor de schapen plots weer keerden en richting graasland terug liepen. Bij ons in de vallei zie je regelmatig flinke schaapskuddes en het is verbazend om te zien hoe 1 of 2 honden zo'n kudde netjes bij elkaar houden.

1 opmerking:

  1. Ja ja Aart wrijf het er maar even in, dat jij de schaapjes op het droge hebt. ;-) Gewoon doorgaan met genieten samen met Fien. Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen