Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 7 oktober 2012

Naar de markt

7 oktober en dan 32,4 graden met weinig wind en alleen maar zon. Dat was het weer deze zondag.

Als je van markten houdt, dan ben je in Spanje op de goed plek. Ieder dag van de week is er op diverse plaatsen wel een markt. Op de ene plaats een leuke stratenmarkt, ergens anders op een parkeerterrein en op sommige plaatsen heeft met zelfs eenvoudige gebouwtjes neergezet, vanwaaruit eten en drinken wordt bereid, dat geserveerd wordt op simpele terrasjes. De grote markt op de campo de Guardamar is daar een voorbeeld van. Inderdaad midden op de campo is men daar jaren geleden begonnen met een markt. Via een landweggetje bereik je flinke parkeerplaatsen, waar je vriendelijk naar een gratis parkeerplaats wordt geleid. Deze markt is nu uitgegroeid tot een hele grote, goed georganiseerde markt. Vandaag hebben we daar een paar uurtjes rondgestruind. We gaan hier nog wel een keertje naar toe. Hier een kleine impressie...

 Muziek makende indiaan verkoopt hier zijn CD´s
 Rugzakje voor de kids
 Bergen kleding voor €5
 Uw nieuwe Rolex voor 5 euro
 Tussendoor even een terrasje pakken
 Deutsche K√∂stlichkeiten
En ook de tegeltjes ontbreken niet

1 opmerking:

  1. Dat ziet er heel gezellig uit! Een indiaan verwacht je niet zo snel in Spanje, maar leuk.
    Met die nep Rolex moet je niet op Schiphol mee aankomen, want dan heb je zo een boete. Tenminste schreef toevallig mijn krant deze week. Wat is het weer warm bij jullie met 32 graden. Hier vanmorgen op neushoogte 4 graden, maar je zag overal bevroren platte daken..!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen